Advertisement

Tornádo Slovensko : Nový Čas | Najčítanejší online denník na Slovensku - Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Tornádo Slovensko : Nový Čas | Najčítanejší online denník na Slovensku - Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.. Tornádo v petkovciach mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily tornád odpovedá sile f2. Uviedol to slovenský hydrometeorologický ústav. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru.

Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Ján volko nepostúpil do semifinále: Na moravě ještě ani nestihli opravit vsi poškozené řáděním tornáda a už se objevilo další.

Lovec búrok: Na Slovensku čakáme na tornádo - domov.sme.sk
Lovec búrok: Na Slovensku čakáme na tornádo - domov.sme.sk from m.smedata.sk
Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Hrozí tornádo aj na slovensku? Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Som z toho zmätený, neviem to zhodnotiť. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí.

Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okresu vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast zasáhlo ve čtvrtek večer.

Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody. Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou. Slovensko má historicky prvú medailu v golfe! Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hanušoviec nad topľou a členovia dhz obcí bystré a soľ. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Domů tornado slovensko východ slovenska zasáhlo tornádo. | 21:37 aktualizováno obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo.

Na místě zasahují hasiči, informují slovenská… tornádo se na konci června přehnalo rovněž břeclavskem a hodonínskem. Při pokládaní značení… na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo… Na místě zasahují hasiči, odstraňují popadané stromy a části. Na moravě ještě ani nestihli opravit vsi poškozené řáděním tornáda a už se objevilo další. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo.

Fotogaléria - AKTUÁLNE: Nemecko zasiahlo silné tornádo. Na ...
Fotogaléria - AKTUÁLNE: Nemecko zasiahlo silné tornádo. Na ... from www.babskeveci.sk
Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Srpna přehnalo tornádo, které poškodilo domy místních obyvatel. Na místě zasahují hasiči, odstraňují popadané stromy a části. V obci petkovce dokonca tornádo strhlo aj niekoľko striech a momentálne tam zasahujú hasiči. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Meteorológ v tom má jasno.

Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů.

V obci petkovce dokonca tornádo strhlo aj niekoľko striech a momentálne tam zasahujú hasiči. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na tornádo dnes odpoledne bylo hlášeno i na jihu polska v okolí obce lisia góra (viz video). Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Meteorológ v tom má jasno. Někomu můžu… tragická nehoda u kunovic: Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody.

Tentokrát se větrný vír prohnal východem slovenska v obci východoslovenská obec petkovice dnes večer zažila déjà vu události na jižní moravě. Video a fotografie nám zaslala diváčka televízie joj. Na místě zasahují hasiči, odstraňují popadané stromy a části. Som z toho zmätený, neviem to zhodnotiť. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

MIMORIADNE Česko ničia BÚRKY, v Poľsku vyčíňalo TORNÁDO ...
MIMORIADNE Česko ničia BÚRKY, v Poľsku vyčíňalo TORNÁDO ... from dam.nmhmedia.sk
Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Ján volko nepostúpil do semifinále: Východem slovenska se prohnalo tornádo, ničilo střechy i domy. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

V obci petkovce dokonca tornádo strhlo aj niekoľko striech a momentálne tam zasahujú hasiči.

Obcí se totiž prohnalo tornádo, které bralo části střech a ničilo domy. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Pre tasr to uviedol starosta obce pavol hybala. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec.

Posting Komentar

0 Komentar