Advertisement

Ceskoslovensky Vlciak Slovensko / Novinky Fci Zamaratan Kennel Ceskoslovensky Vlciak / Jana dudíková , vysokohorská 1, 841 03 bratislava , kontakt:

Ceskoslovensky Vlciak Slovensko / Novinky Fci Zamaratan Kennel Ceskoslovensky Vlciak / Jana dudíková , vysokohorská 1, 841 03 bratislava , kontakt:. Nájdite čo potrebujete vo vašej kategórii. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Sú rýchle, odvážne a často konajú podľa svojich prirodzených prírodných inštinktov. Československý vlčiak je zaujímavé plemeno plné kontrastov psích a vlčích vlastností. Zlepšenie kvality plemena dnešné využitie:

Sú prirodzene podozrievavé, no bez dôvodu či príkazu neútočia. Československý vlčiak je zaujímavé plemeno plné kontrastov psích a vlčích vlastností. Na slovensku ešte nesplnil všetky podmienky uchovnenia (chýba mu bonitácia a svp), ale všetky zdravotné vyšetrenia potrebné na krytie v taliansku má. Šteniatka sa narodili 6.2.2021, 6 sučiek a 2 psíkovia. Informácie o plemene, chovateľskej stanici a chovaných psoch.

Ceskoslovensky Vlciak Wikipedia
Ceskoslovensky Vlciak Wikipedia from upload.wikimedia.org
Toto psie plemeno bolo vyšľachtené skrížením nemeckého ovčiaka a karpatského vlka pod vedením karla hartla. Nejedná sa však o priame krížence psa a vlka, ale o plemená, v ktorých šľachtení zohral vlk minoritnú úlohu. Jana dudíková , vysokohorská 1, 841 03 bratislava , kontakt: Československý vlčiak je jedno z našich štyroch národných plemien. Tieto zvieratá však majú vlastnú hlavu a sú veľmi nezávislé. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Československý vlčiak je veľký pes vzhľadom pripomínajú vlka. Vážení členovia a priatelia kchčsv , v čase neustálych zmien spojených s pandémiou, by sme vás chceli vopred informovať o predbežnom pláne, akým budeme zaraďovať jedince do chovu v roku 2021.je v našom spoločnom záujme zaradiť čo najviac psov a súk čsv do aktívneho chovu.

Zlepšenie kvality plemena dnešné využitie:

V tomto čase sa už do česka znovu začali dovážať šteniatka československého vlčiaka zo slovenska. Zlepšenie kvality plemena dnešné využitie: V roku 1965, po ukončení pokusu, bol vypracovaný projekt vyšľachtenia nového plemena psov, ktoré by spájalo využiteľné vlastnosti vlka s vhodnými vlastnosťami psa. Chovateľská stanica zameraná na chov československých vlčiakov. Sú rýchle, odvážne a často konajú podľa svojich prirodzených prírodných inštinktov. 4 týdny stará štěňata e sotis. Už prvé krížence boli podrobované výcviku a testované na schopnosť sociálnej väzby na človeka. Storočia bol chov čsv na slovensku organizovaný iba v chovateľskej stanici ps v malackách pod vedením majora františka rosíka. Jana dudíková , vysokohorská 1, 841 03 bratislava , kontakt: Po úspešnej obhajobe v roku 1989 sa stal československý vlčiak medzinárodne uznaným plemenom. Československý vlčiak je veľký pes vzhľadom pripomínajú vlka. Vytvorila sa dostatočne veľká chovná základňa pre uznanie plemena. História keďže chovatelia boli vždy nadšený príbuzenstvom medzi vlkom a psom, rozhodli sa v roku 1955 uskutočniť.

Www.zchtelnickychlesov.vlciak.eu pažitná 792 , 922 05 chtelnica kontakty. Československý vlčiak je jedno z našich štyroch národných plemien. Vytvorila sa dostatočne veľká chovná základňa pre uznanie plemena. Fci uznala československého vlčiaka v roku 1989. Zlepšenie kvality plemena dnešné využitie:

Karpatskyvlk Instagram Posts Gramho Com
Karpatskyvlk Instagram Posts Gramho Com from scontent-yyz1-1.cdninstagram.com
V roku 1982 bol československý vlčiak uznaný výborom chovateľských zväzov vtedajšej čssr ako národné plemeno. Nájdite čo potrebujete vo vašej kategórii. Měsíc červen bude patřit velmi zajímavému plemeni, na jehož vývoji mají svůj podíl i čeští kynologové. 4 týdny stará štěňata e sotis. Krížence však zostali na slovensku, kde pod vedením mjr. Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov V roku 1965, po ukončení pokusu, bol vypracovaný projekt vyšľachtenia nového plemena psov, ktoré by spájalo využiteľné vlastnosti vlka s vhodnými vlastnosťami psa. V tomto čase sa už do česka znovu začali dovážať šteniatka československého vlčiaka zo slovenska.

Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov

V tomto čase sa už do česka znovu začali dovážať šteniatka československého vlčiaka zo slovenska. V roku 1982 bol československý vlčiak uznaný výborom chovateľských zväzov vtedajšej čssr ako národné plemeno. Www.zchtelnickychlesov.vlciak.eu pažitná 792 , 922 05 chtelnica kontakty. Po rozdelení československa prevzala patronát nad plemenom slovenská republika a desať rokov po uznaní štandardu sa musela popasovať s obhajobou pred fci, kde musela preukázať životaschopnosť plemena a splnenie všetkých kritérií. O rok neskôr bol československý vlčiak vtedajším federálnym výborom chovateľských zväzov čssr uznaný za národné plemeno. Emir z devínskej, náš 5 ročný odchovanec, má svojich prvých potomkov. 4 týdny stará štěňata e sotis. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Nejedná sa však o priame krížence psa a vlka, ale o plemená, v ktorých šľachtení zohral vlk minoritnú úlohu. Toto psie plemeno bolo vyšľachtené skrížením nemeckého ovčiaka a karpatského vlka pod vedením karla hartla. V roku 1965, po ukončení pokusu, bol vypracovaný projekt vyšľachtenia nového plemena psov, ktoré by spájalo využiteľné vlastnosti vlka s vhodnými vlastnosťami psa. Predajte ľahko a rýchlo na bazoš.sk.

Nejedná sa však o priame krížence psa a vlka, ale o plemená, v ktorých šľachtení zohral vlk minoritnú úlohu. O rok neskôr bol československý vlčiak vtedajším federálnym výborom chovateľských zväzov čssr uznaný za národné plemeno. Informácie o plemene, chovateľskej stanici a chovaných psoch. Československý vlčiak je zaujímavé plemeno plné kontrastov psích a vlčích vlastností. 4 týdny stará štěňata e sotis.

Ceskoslovensky Vlciak Zaujimavosti Recenzie Foto Ceny Dobrodruh Sk Cestovanie
Ceskoslovensky Vlciak Zaujimavosti Recenzie Foto Ceny Dobrodruh Sk Cestovanie from www.dobrodruh.sk
Československý vlčiak je jedno z našich štyroch národných plemien. Vlčiak je súhrnné označenie niektorých špecifických plemien psov.vyznačujú sa tým, že pri ich šľachtení bol použitý okrem psa domáceho aj vlk dravý (divý). Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov Na slovensku ešte nesplnil všetky podmienky uchovnenia (chýba mu bonitácia a svp), ale všetky zdravotné vyšetrenia potrebné na krytie v taliansku má. Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov Nejedná sa však o priame krížence psa a vlka, ale o plemená, v ktorých šľachtení zohral vlk minoritnú úlohu. Storočia bol chov čsv na slovensku organizovaný iba v chovateľskej stanici ps v malackách pod vedením majora františka rosíka. Cez 400 tisíc užívateľov za deň.

Vytvorila sa dostatočne veľká chovná základňa pre uznanie plemena.

O rok neskôr bol československý vlčiak vtedajším federálnym výborom chovateľských zväzov čssr uznaný za národné plemeno. V roku 1965, po ukončení pokusu, bol vypracovaný projekt vyšľachtenia nového plemena psov, ktoré by spájalo využiteľné vlastnosti vlka s vhodnými vlastnosťami psa. Storočia bol chov čsv na slovensku organizovaný iba v chovateľskej stanici ps v malackách pod vedením majora františka rosíka. Emir z devínskej, náš 5 ročný odchovanec, má svojich prvých potomkov. Informácie o plemene, chovateľskej stanici a chovaných psoch. Toto psie plemeno bolo vyšľachtené skrížením nemeckého ovčiaka a karpatského vlka pod vedením karla hartla. Projekt trval od roku 1955 až do roku 1999, kedy bol československý ovčiak uznaný i medzinárodnou kynologickou federáciou (fci). Na slovensku preto vznikla silná iniciatíva za uznanie československého vlčiaka, ako plemena. 4 týdny stará štěňata e sotis. Nejedná sa však o priame krížence psa a vlka, ale o plemená, v ktorých šľachtení zohral vlk minoritnú úlohu. A chovateľská základňa, aj v čase jeho uznania, sa nachádzala. Chovateľská stanica zameraná na chov československých vlčiakov. Nájdite čo potrebujete vo vašej kategórii.

Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov slovensko cesko. V roku 1982 bol československý vlčiak uznaný výborom chovateľských zväzov vtedajšej čssr ako národné plemeno.

Posting Komentar

0 Komentar